Великден

Здравейте приятели и честито Възкресение Христово. Надявам се и вие да сте били късметлии с времето както нас. Защото тук, не можем да се оплачем от Слънце.

Ние тези дни изкарахме с моето семейство. Боядисвахме яйца, разходка, ядохме и пак ядохме. Или както каза сестра ми не станахме от масата. И тъкмо да вдигнем масата след закуска и то станало вече време да се слага и за обяд 🙂

Суши и Хокон са също вече у дома. Хокон успя да се разболее, с хрема и кашлица и от днес е вече на лекарства. Суши, горката още не може да се стабилизира и да и захареса новия дом. Но се надяваме да свикне и скоро да пожелае да излезе навън. А за сега я разхождаме на каишка така че да може да свикне малко с обстановката навън.

За жалост не ми стигна време да направя домашен козунак. Но предпочетох да отделя време за семейството отколкото да стоя няколко дълги часа в кухнята пред фурната. Надявам се че догодина ще е по добре от към време..

Преди няколко часа изпратихме семейството и къщата остана празна, само с нас. Още не сме свършили всички запланувани неща по къщата така, че да я направим функционална за нас, но се надявам че тази седмица ще свършим с подредбата и покупките. И тъкмо ще подредим къщата и ще трябва да отлетим до Норвегия за седмица, (отново). Но се надяваме че това ще ни е последното ходене до там, и вече чак на есен с песен..

А сега ето и малко снимки от нашия Великден.

До скоро <3

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.