В другата посока

От както сме в България все имам едно такова чувство, че сме все на почивка. Най- вероятно защото последните години в България винаги са ми били свързани с море и ваканция. И още повече сега когато сме толкова близо до плажа и морето.

След като вчера ударихме камък за нашата разходка из Виница. Днес решихме да се отправим към противоположната посока и да посетим Св. Св. Константин и Елена.

Хммм там не бях ходила.. абе от доста години. По мое време Гранд Хотел Варна беше един такъв красив и запазен, сега изглежда някак си … занемарен и сив.

Та с колата (вече НЕ пеша), само на няколко минутки от нас се намира комплекса. Все още има доста тежки автомобили и строителство, но като се изчисти и се оправи ще става за разходки. Но и сега има някой и друг руски турист.

Между другото да знаете как се казват тези лилави дървета? Много са красиви и ги гледам на много места из Варна.

За утре сме запланували да отидем до магазина за колелета. Хокон си е харесал едно и го иска. Мисли да тренира с него, както в Норвегия. Ама там има пътища, а тук не знам как ще се справи. Аз пък се сдобих с кростренажор в нас, все още не е монтиран. Но нямам търпение да се върна към кардио тренировките.

До скоро <3

П.С Пак приготвям багаж, този път за Норвегия. Уж само за седмица, а пак имам чувство че изнасяме къщата. А Суши ще пробва нов хотел за котки във Варна…

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.