И пак навън

Уау, какво време днес, само за разходки. Като погледнах часа в нас след като се върнахме, беше минал 16. Морската градина е красиво място за разходки, тези дървета с лилави цветчета направо ми спират дъха. Толкова са красиви. Усещам, че тук ще си правим чести разходки.

Даже решихме с Х. като се върнем от Норвегия да отидем до ботаническата градина в Балчик. Там май месец сигурно е много красиво и свежо.

Преди морската градина успяхме да купим колело на Х. той вече е готов да се спуска по българските пътища с него и да тренира.

Успяхме и да намерим подарък на майкта на Хокон, която скоро има рожден ден и е голяма почитателка на козметика с аромат на роза. Даже и аз си взех. И аромата от новата серия на Българска роза е много нежен и подходящ за мен за лятото (заради Елида избягвам да слагам тежки парфюми).

Иначе ние започнахме да вечеряме основно Taka away. Не съм предполагала, че нещата ще се развият така. Но за сега този вариант ни устройва. Хокон си хапва месо, а аз наблягам на моите български, постни ястия 🙂 .

До скоро <3

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.