Да ви кажа Хай

Здравейте хора, не съм хващала клавиатурата от мнооого отдавна. Все нещо друго излиза (разбира се), което трябва да се приоритира. А и ми се падна бебе, което не е на „Ти“ със съня.

И през деня поспива два пъти по 17 мин. Та сами разбирате, че за времето през което спи, не мога да свърша нищо… А какви големи планове имах преди Елида да се роди. Мислех че ще имам 1 година пълна с възможности, щях да се запиша на курс, да се науча да шия, да чета книги…. А то се оказа, че понякога не ми стига дори време да си измия зъбите и това става, чак следобед…И през деня поспива два пъти по 17 мин. Та сами разбирате, че за времето през което спи, не мога да свърша нищо… А какви големи планове имах преди Елида да се роди. Мислех че ще имам 1 година пълна с възможности, щях да се запиша на курс, да се науча да шия, да чета книги…. А то се оказа, че понякога не ми стига дори време да си измия зъбите и това става, чак следобед…

Но така… Все се успокоявам че ще става по лесно. Въпреки, че някой твърди, че не става по лесно, а по различно хахаха.

Ние сме на тема захранване, но не смятам да ви занимавам с това. Не предполагам, че е много вълнуваща тема за вас.

Днес бяхме отново до Св. Константин и Елена. Много ни харесва. Нещо от рода на Кранево, ала по така…. И ако един ден ще си купуваме апартамент на морето, то ще е тук. Хем близо до Варна, хем по спокойно и хубав плаж.

Като заговорих за плаж. Плануваме да направим нашия първи плаж с малката. Така и иначе ставаме в 5 сутринта всички хахаха, то защо да не отидем на плаж още в 7 и да си тръгнем в 10? Ето това се чудихме. И днес ходихме да търсим къде плажа е най- удачен за нас. Предвид, че ще носим палатка за Елида, количка, чадър, постелки и тн. То приготовлението ни е по голямо от седенето на плажа. Но желанието е важно.

Хайде оставям ви, че Елида ще се събуди за първото си хранене след два часа, и аз трябва да спя бързо… Минах само да ви кажа едно Хай 🙂

До скоро <3

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.