Седмица в снимки

Как сте красиви хора? Работите ли, или вече сте на плаж. Ние пробвахме да отидем на плаж с Елида още в неделя, но нещо не ми хареса как се получи.

Извода ми е че бебе, което още не може да седи самостоятелно няма работа на плажа, но това е лично мое мнение. Ние разбира се пак ще пробваме, но ще изчакам още малко поне да седи сама и да си пляска в басейна.

А ето и малко снимки от нашата седмица, направени от мобилния телефон.

Седмицата ни беше белязана от престоя на мама. Всяка сутрин ставаме и масата е сложена, за закуска. Един ден палачинки, друг ден овесена каша, вкусни питки – мързеливки. Човек лесно привиква с такава закуска. Но от понеделник отново се връщам на Активия…

Открихме и сезона на дините и пъпешите.

Аз успях да се класирам и да отида на Канго. Много хубава тренировка, жалко че все нещо излиза и не мога да тренирам това редовно.

С мама си направихме няколко разходки из морската градина. Където намерихме още едно скрито кафе- съкровище. Невероятно местенце за майки с колички и за по големи деца. Има толкова животинки и забавления за децата.

А вчера бях и на годишен преглед на зъбите. Мисля, че намерих моите зъболекари в България. Дори са работили в Норвегия и обслужването и уредите са на ниво. Имам чувство, че влязох в кабинет на норвежки зъболекари. Само където цените са им по ниски от норвежки. Сега ще сменя няколко стари пломби и съм готова.

А сега се подготвяме да посрещнем и останалата част от моето семейство. Фурната и котлоните са включени, а мама е запретнала ръкави. Аз също ще се включа. А утре ще правим руски обяд с много руски вкусутии.

До скоро <3 и да се пазите от Слънцето, че е много силно.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.