Тези дни..

Навън се заформя буря със светкавици. Има нещо красиво в тези летни бури покрай морето. Някак си са красиви. Особено ако си лежиш в леглото на отворен прозорец и гледаш как гръмотевиците се разбиват в морето…

Мен Суши преди малко ме изненада в гръб. Искаше да вкара полумъртъв гущер в нас да се похвали какво е хванала. Мислите ли че я пуснах?!

Ние тази дни сме заети с малки задачки всеки ден. Аз ходя на зъболекар, реших да се подложа на една процедура и да си избеля зъбите. Тези дни ще ходя да си взема готовите шини, които са правени по поръчка с размери и ще видим какво ще стане. Ако ви интересува нещо по процедурата ще пиша. Иначе от жегите се крием в парка или в нас. В парка обичаме да си сядаме на земята с обяд в ръка, докато Елида лежи на одеяло.

Гледам в Норге температурите въобще не са за завиждане. На места сутрешната температура е около 6 градуса. Ужас.

А ето и някои мисли които ме глождят последно време.

Всеки ден се убеждавам че живота в България е скъп. А гледам че много супермаркети търсят касиери за „голямото“ възнаграждение от 1000 лв. И за къде с тези заплати се чудя? Като ние само на едно влизане в магазина оставаме по 70 лв, и то като се има предвид, че основно купуваме млека, сокове, безалкохолни, салами. Храната си я поръчваме готова.

На коя програма дават хубави новини, такива където няма уби по пътищата, корупция на полицаи и кметове, побоища на роми. Ами нещо по положително. Определено не ми харесват новините по тв.

Забелязали ли сте, че ако случайно се забавиш 2 секунди на светофара след като е светнал зелено. И колата зад теб ще забибитка веднага. Имам чувство, че го приемат като лична обида.

Хайде стига толкова късни размисли от мен

До скоро <3

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.