Нашата Неделя

Вчера реших да сложа рано край на Неделята и веднага след като Елида заспа ( в 20 часа) аз се озовах в леглото с книга в ръка. Вярно че успях да прочета само 10 страници преди да заспя, но все е нещо.

Да ви призная последните месеци въобще не бях се сещала за книга. Един слънчев ден ще остане повече време за четене, надявам се. А иначе книгата, която чета се казва „Нежна песен“ на български език, или «Vuggesang» на норвежки – аз я чета на норвежки. Малко страшничка книга…

Днес станах с идеята, че искам книги на български език и си поръчах две. Даже са на български автори. Супер. Един слънчев ден когато ги прочета ще ви споделя мнение. А ако имате книга с бг автор, която вие е харесала последно време, то споделете. Макар и да нямам сега много време е добре да си взема някоя и друга българска книга обратно към Норге.

А ето на тези се спраях днес и си ги поръчах.

А иначе нашите почивни дни преминаха плавно. Малко студеничко, даже трябваше да намеря одеяло на Елида, за да я завия през нощта( но и ние спим на отворен прозорец, така че си е една идея по хладно в нашата стая). Вчера решихме да избягаме от дъжда и отидохме до Балчик, но той и тук ни намери. Успяхме да хапнем по един сладолед и се отправихме към колата, защото температурата падна до 16 градуса..

В къщи времето оползотворихме в тренировка и правене на питки с кашкавал.

Сега ще се настаним отново на пода, където Елида се напъва да пълзи, а ние гледаме Обиколката на Франция по телевизията.

До скоро <3

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.