Онлайн пазаруване

Часът вече е късен, а аз още не съм легнала. Последно време сме по леглата малко след 20 часа. Малко четене на книжка и хайде сън.

Но днес трябваше да подредя хладилника с покупките и ето че часът просто си стана много.

От няколко седмици пазаруваме хранителни стоки по интернет. И да ви кажа много голямо удобство си е. Няма мъкнене на чанти с млека, минерални води, коли, сокове. Отделно до нас няма магазин и винаги трябва да пазаруваме с кола. Така просто сядаме сутрин и докато закусваме и вече сме напълнили онлайн кошницата с нужните покупки. Хубавото е че можеш дори и да си избереш приблизителен час на доставката. Доволни сме и ще продължим с онлайн пазаруването.

Днес решихме да се разходим с новата лятна количка на Елида. Елида вече пораства и й трябва по- лека количка и както гледам и бебешкия и стол за кола, вече умалява и ще трябва да се ориентираме към нов. Бобулечката ми расте. Още не можем да преценим как да направим и дали да купим стола от Норге или БГ, предвид че ще трябва да го транспортираме. Но със сигурност ще намерим вариант. Ако някой от вас има препоръки за стол за кола, то да казва.

Аз повече няма какво да рапортувам и се насочвам към леглото, че се притеснявам кое време стана. Последно време не наминавам често тук, но времето ми е за Елида, и всичко останало е на заден план, дори и хобито 🙂 .

П.С захвърлих всяка друга книжка, и започнах ето тази. Божеее колко е забавна. Но ще ви разкажа за нея в следващото видео

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.