Миналата седмица

Здравейте. Ето ме и мен с фрапе в ръка. Все още не мога да намеря правилното съотношение на кафе, мляко и вода, за да ми се получи оптималния вариант на любимата лятна напитка, май прекалявам с млякото….

Но ако има барманки и знаят някакви трикове за хубаво фрапе да споделят 🙂 .

Нашата мама, баба ни изостави още в Събота и от тогава сме на самоход – 2ма възрастни едно бебе и котка. Седмицата, в която имахме помощ мина бързо и не съм се и сещала за интернет и компютър.

А ето и миналата ни седмица в снимки.

Приятели бяха наблизо на море и ние изкарахме с тях два плажни дни. Толкова добре ми се отразиха тези дни, заредиха ме много. И може да са били няколко часа, но наистина си починах.

Поканих Хокон на обяд и го „черпих“ със спаначена супа и картофени кюфтета 🙂 . Остана време и за обща тренировка, която потвърди в колко лоша физическа форма съм. Как и кога ще влизам във форма направо не знам….

С мама и Елида си организирахме женски полуден в който обиколихме магазините, докато Х. се беше излегнал на плажа. Резултата е две рокли един потник и още нещо, съвсем непредвидени хахахах.

Разходихме се и и по новия асфалтиран път до курорта, където дегустирахме торта с йогурт и ябълки. Не много по наш вкус. Така че няма да ви го хваля.

До скоро <3

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.