Познай къде?

Днес съм на вълна сладко и буркани 😳. От сутринта съм се развилняла и правя сладко от сливи. Еее не, не си въобразявайте че става въпрос за много буркани. Само няколко са, да има за палачинки и за кисело мляко с ядки като закуска ( много обичам).

В градината имаме слива и хазяите казаха да я берем. И ние започнахме….Нали сме изпълнителни.

Ама и на тях ще дам бурканче сладко, че те все примъкват я домат я краставица. Супер хора!

Нашата разходка вчера беше из…. познайте. Къде съм кацнала на снимката…

Дааам, това е наш любим Балчик. Тук сме почивали няколко лета и ни е много мило. Сещам се за онези безгрижни лета на плажа с фрапе и лимонада и някоя книжка в ръка. Единствената ми мисъл и терзание беше дали да ям боб или таратор за обяд… Ето и някои от постовете тогава Тук и тук .

Вчера решихме да вечеряме курорта. Предвид, че ние хапваме много рано около 16 часа. Почти никога няма хора в заведенията, бързо става и можеш да избереш която си искаш маса. С две думи имаш предимства. Ние решихме, че е станало време за пица и си седнахме на така познато заведение на крайбрежната.

Сигурно няма да ви учудя, че докато Х. си хапваше салата снежанка като предястие преди пицата, аз си хапнах супа боб. Хахаха, ами какво да направя като толкова много го харесвам. Ако някой ще ме кани на гости за вечеря, да знае да слага тенджерата с боба 🙂

П.С Не беше вкусен, имаше много люспи и беше стар!!!

Но пък пиците, нали е пицария си бяха на ниво. Гласихме се и за палачинки за десерт, но място не остана.

А ето и малко снимки от красивия и спокоен Балчик

А сега отивам да почета книга и казвам лека нощ.

До скоро <3

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.