Билети за Норвегия

Добър вечер ❤️. Отново късно включване от мен, но време за блога има само когато най- малкия, но най- важния човек за мен му е добре и заспи.

Ние тези дни се занимава с пакетиране и преценка на какво ще се вземе за Норге и какво ще се остави в България. Гледам, че сме успели да понатрупаме доста неща, най вече за Елида. Все се чудя как такова малко същество има толкова много и големи неща. То не са люлки, шезлонги, няколко колички, столове за хранене..Голяма част от тези неща, вече не стават за ползване и няма да се връщат с нас у дома.

Иначе да ви се похваля, че тези дни в нас си имахме абитуриентка. Елида завърши бебешкото- лятно училище. А аз горда майка на абитуриентка.

Да ви покажа и какви праскови имаме в нашата градина. Толкова са големи че като паднат на земята се чува чак от втория етаж. Толкова са сочни, вече направихме няколко партиди – мъфини с праскови.

Моята руска баба днес става на цели 80 години. Страхотна, борбена, позитивна бабка. Все усмихната. Радвам се че мама успя да отиде на гости при нея за нейния празник. А ние успяхме да изпратим цветя, с картичка макар и толкова километри да ни делят <3 .

Ок, стига толкова. Този пост стана малко като от всичко по малко… … Бягам да спя, че пак не остана време. След малко започва нощната ми смяна. Елида се научи да се завърта от гръб по корем, но есе още не може обратно. Изглежда че много обича да спи по корем, и подред нощ се започва едно сумтене, пръхтени и всякакви такива звуци в опит да се обърне. Накрая, след като не успее, се ядосва и изкрещява толкова силно, че направо сърцето ми препуска в галоп.

Така аз ставам намествам я и пак лягам. И след малко пак същото. Даже вече се усещам че го правя толкова механично, че като си легна обратно продължавам да сънувам от там от където бях прекъснала.

И последно, обещавам. Ние вече имаме билети за Норге. На 23. Септември вече се прибираме у дома и да ви кажа нямам търпение.

До скоро <3

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.