Септември…

СЕПТЕМВРИ… 2019, да се отчета и за този месец. Малко ме хвана не подготвена, в смисъл много бързо дойде. Имам чувство, че само преди няколко дни казах здравей на месец Август. А сега вече девети месец от годината…

Но последните нощи усещам как ми става хладно само с чаршаф, така че есента си идва. А и като слушам радио в Осло сутринта е 6 градуса. Май Елида за последно се радва да ходи боса. Стъпим ли в самолета и хайде времето на чорапите.

Иначе тя последно време се занимава активно с гимнастика. Като застане на четири крака и така си стои, като упражнението планк (казва Хокон). Още не може да разбере принципа с пълзенето, и за сега е усвоила предвижването назад 🙂

Аз вече нямам търпение да се прибера в нас. Хубаво е тук, но когато човек знае че е нещо временно, го приемам като че съм на гости. Като гледам и Хокон също вече психически се подготвя за обратно. Но първо трябва да закара Суши в нас. Чудим се дали Суши помни своя дом? Тя така добре свикна тук. Лежи си по цял ден под дърветата, единствено и смущение е дали някоя и друга котка ще мине покрай нея.. Но няма как, време е за у дома и тя си тръгва с нас.

Ние преди няколко дни ходихме до ЕкоПарк Варна. Красиво местенце, прилича на Ботаническата градина в Балчик. Доста дървета и цветя и места за барбекю. Със сигурност ако се посети по- рано през лятото е още по- зелено и приятно. Но ние търсихме малко спасение от жегата и се разходихме там. Ето малко снимки от това местенце.

Единствена забележка е, че е трудно проходимо с детска или инвалидна количка. Според мен тази информация трябва да я има в интернет страницата, предвид че се посещава и много хора.

Сега отивам да си вземем 1 кг. руски бонбони. Мама се върна от Русия с бонбони. Много обичам руските. Така, че ограничението за сладки неща временно отпада хаха .

До скоро <3

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.