Ситуация Busy…

Поглеждам в Гугъл, че най търсената фраза от мен последните няколко месеца е “ приспиване на бебе“ и не случайно. Така рехавия и кратък сън на Елида от 3 дрямки премина на 2, за целия ден. Така че сме плътно заедно през целия ден, а и тези зъби… само да отида до кухнята и вече е недоволна че е сама и надава глас.

А вечер пък е такъв киселяк, че още в 19 часа я оправяме за нощен сън. По дълго от това не може да изкара. И стига толкова на тема бебе..

Нашия уикенд премина от части на плажа. Мама и тате са малко на море и ние се присъединихме към тях за малко. Елида успя да направи една баня в басейна си, а Хокон изпи по една лимонада. Общо взето с бебе на плаж… ситуацията е малко busy. Надявам се до година да е по лесно….

Отивам на плаж…

И да започнах вече да мисля за догодина, защото нашата последна седмица във Варна и морето започна да тече. След седмица ще кажем чао и до нови срещи на града.

Плана е след това малко да останем в града в който съм отраснала, Кубрат. Там ще бъдем една седмица, докато Хокон и Суши се предвиждат с колата до Норвегия и стегнат къщата за нас. А ние ще ги настигнем със самолета на 23. Септември. Когато окончателно ще затворим глава „лятото 2019“.

Ами това е от мен за сега. Отивам да пия чай и да лягам.

До скоро <3

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.