Първа седмица у дома

Здравейте на всички 🙂

Първата ни седмица в Норвегия премина мнооого бързо. Все още не сме влезли съвсем в ритъм и има върху какво да работим. Все пак когато заминахме за България, Елида беше само на 3 месеца, и съвсем неподвижна.

А сега вече на близо 9 месеца, трябва да приспособим къщата спрямо нейните нужда. За това и купихме две дървени “ кошари“, на всеки един етаж. Така тя може да поседи там малко докато аз спокойно си измия зъбите и оправя леглото. Поне и аз съм спокойна, че не се е свряла под масата или бърника там където не трябва…

Аз съм вече и на работа (майчинството ми официално свърши). Уговорката ми е да работя от нас до Коледа. А след Новата Година ще се пробвам да съм в офиса поне два пъти в седмицата. Сега остана само не леката задача да се организираме двамата с Хокон кой кога ще работи. Може би той ще рaботи сутрин, с аз следобед?

Иначе нашата седмица беше изпъстрена с дъжд, подреждане на багаж, ваксини, температура, есенно-зимни дрехи за Елида, пазаруване в Швеция и изпращане на баба-мама. Да, в Петък изпратихме нашата баба-мама обратно в България. Тя ни беше за малко на гости. Помогна и ни прави компания в самолета с Елида. А с нейното заминаване поставяме и края на Лято 2019.

И то май тъкмо навреме, защото навън вече вали пореден ден. Знаете ли, че в магазините в Швеция, коледната украса е вече извадена? Много рано, много. Аз още не съм украсила за есен и Хелоуин, те вече за Коледа мислят. Но няма съмнение, много се вълнувам за предстоящата Коледа, нашата първа с Елида ❤️.

Хайде стига съм ви губила времето. Вървете и пийте един топъл чай. Ако е студено при вас 🙂

До скоро <3

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.