Плана за деня- изпълнен

Днес по план беше посещение в Осло. Аз имах работа в офиса, а Хокон и Елида отидоха да видят прабабата на Елида.

Да ви кажа, хубаво е да си на работа. Още щом влязох в новия ни офис и се видях с колегите и започнах да разговарям с тях, усетих че работата ми липсва. Това да знаеш, че ставаш за нещо повече от кърмене и смяна на памперси. Не ме разбирайте погрешно. Аз с радост бих си останала у дома още една година ако можеше, но и да си на работа е добре, особено ако си харесваш работата.

При нас сега започва работния процес за изготвяне на бюджет за следващата година, така че направо скачам в работните задачи. Но се радвам, че всички на работа разбират, че пътуванията ми до Осло до края на годината са преброени на едната ми ръка. Елида е най-важна и нито тя или аз съм готова да я оставя за по дълго от два, три часа.

Другата седмица съм намислила да пробваме нещо ново с нея. Близо до нас има детска градина/ясла. Която може да се посещава два пъти в седмицата от деца заедно с родители. Като родителите са през цялото време там. Има педагог и е предимно за забавление на децата и социално място за родителите. Занимават се с пеене, после хапват, кой каквото си носи и после игра и така до 14 часа. Според мен е добре да се пробва да се види как е. Отделно е само на 5 мин. от нас. Утре ще се обадя да питам дали трябва да сме там през цялото време или можем да си тръгнем към 12… на норвежки се казва Åpen barnehage, ако някой се интересува 🙂 . После мога да споделя как е минало.

А сега ви пожелавам лека нощ. Аз си изпих чая и си изядох шоколада. Сега отивам да се пробвам да спя, колкото буболечка разреши. Вече се научи да сяда сама и сега едва ли не спи седнала. А като се събуди през нощта и започва едно лежене на колене, шпагати, седене и това в 2 през нощта.

До скоро <3

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.