Уикенд и планове

Не мога да повярвам, че почти са минали три седмици от както се прибрахме от България. Времето от преди си минаваше толкова бързо, а от както Елида е в картинката, въобще не разбирам къде отиват дните.

За този уикенд съм запланувала:

Да снимам всички неща, които не ползваме от бебешкия период на Елида и да ги сложа за продажба, легла, люлки, дрехи, бейбифон, шал за носене, възглавници за бременни и кърмене и много други.

Преди малко подготвих списък с покупки за Х. Той утре ще отиде до Швеция на пазар докато ние още се излежаваме с Елида. Планирала съм да направила едни вкусотии от фурми и шоколад ммммм.

В хладилника ме чакат няколко вида гъби. Смятам да сготвя гъбена супа. Попадна ми нова рецепта за супа, и нали съм почитателка на гъби няма как да не я прибирам.

Работа, тъй като не успявам да си свърша цялата работа през работната седмица, ми се налага да работя и малко през уикенда. Нямам търпение бюджет 2020 да остане зад гърба ми. Още само няколко седмици и готово…

С Елида и Хокон ще ходим да търсим детска площадка с люлки за бебета, май ще отидем до близката детската градина. Елида й харесва да се люлее, искаме да я полюлеем и да я сложим в пясъчника. Тя вече има топъл космонавт, така че и неги ще изпробваме.

За Неделя сме планували бебешко плуване. Елида и аз започваме курс 🐳. Със сигурност ще е хуваво. Тя толкова да харесва вода…

Интернет пазаруване, двоумя се между няколко коледни тоалета за Елида. Трябва да го поръчам да края на седмицата, за да може да пристигне навреме. Вчера поръчах и нейния коледен чорап. Така че сега всички сме комплект. Всеки с коледен чорап за камината. Аз вече съм вътрешно на коледна вълна както разбирате…

Хубав уикенд на вас. Чувам че в България е 20 градуса. Радвайте им се, тук също не можем да се оплачем, макар и да не е толкова топло. Ние вече даже пробвахме и камината.

До скоро <3

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.