Какво успях

Все забравям колко време отнема подготовката за излизане ако си с бебе. Днес бяхме за първи път на бебешко плуване. И половин час преди да започне часа,

започнах да се притеснявам, че сме до никъде по програма, ядене – каши,спане, къпане.. Та всичко захвърлихме и се качихме в колата, за да стигнем навреме. Май това е познато на почти всички семейства с малки бебета/деца. За другия път ще знам, че трябва да стана в 7 сутринта, ако искам да отидем навреме за часа ни в 11 🙂 . Такъв стрес отново не искам.

Но важното е че на Елида и хареса плуването, а щом на нея и харесва и аз съм доволна. Ние пробвахме бебешко плуване и във Варна и въобще не останах очарована от хигиената. Така, че отидохме само веднъж. Тук такива пропуски няма. Няма ходене с външни обувки до басейна. Има достатъчно повивалници за бебета, а не една пластмасова маса за кафе сложена в най-тъмния ъгъл. И родителите задължително трябва да се изкъпят с душ гел, който е сложен в банята преди да влязат в басейна. Ако ви интересува повече информация, кажете и ще пиша.

Тези почивни дни успях да направя вкусна гъбена супа. Казах ви че от фермата, която посетихме бях купила няколко вида гъби. Има какво още да се работи по рецептата. Така че съвсем я издокусуря ще ви я споделя. И още нещо. Хора, да знаете какво ми попадна. Една невероятна рецепта на фурми с шоколад и кокосови стърготини. Ако обичате фурми трябва да го пробвате. Лесно и супер вкусно.

Ммммм. Нещо от рода на тези мандарини, които направим покрай миналата Коледа. Тях ще направя отново Декември месец.

Успях и да се реша за тоалета на Елида за Коледа, така че Декември може скоро да идва. А, не не още. Първо искам още малко есен, преди да ни затрупа големия сняг.

Отивам да спя, че Елида все още се буди минимум два пъти през нощта. Ако имате предложение как да я науча да спи цяла нощ, давайте! Според мен не е гладна защото се буди по едно и също време почти всяка нощ, по навик. И да, направо ще празнувам първата нощ която тя спи 7 часа без пробуждане…

До скоро <3

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.