Кой-кого!

И все по рядко и по рядко ми остава време за тук. А си мислех, че само малко да порасне буболечка и ще намирам време за малко блог.

Но май е още рано, все още не е достатъчно пораснала. Въпреки че имаме събитие от последната седмица. Елида пропълзя. И сега е като торнадо в нас, за ужас на Суши. Суши още не може да приеме Елида, която крещи, движи се нестабилно и я гали грубо. Така че през цялото време трябва да сме нащрек, да не би на някой от сестрите да и хрумна да одраска/оскубе другата :). Кой – кого!

Не знам дали ви споделих, че последно време се оглеждам за есенна украса у дома. Без да трупам прекалено, но малко е добре. Сега като изкарваме толкова време в нас в хола ми се иска да разнообразя. За това се и спрях на този венец, който беше замислен за външната врата, но после осъзнах че много бързо ще се изцапа и намокри (може дори да мухляса, толкова много вали). И реших да го оставя вътре.

Имам още няколко запланувани покупки и се надявам хола да придобие малко по есенен вид, преди да го отрупам с коледна украса. Между другото Елида вече се сдоби с тоалет за Хелоуин. Нямам търпение да я наснимам с тоалета <3 .

А сега ви казвам лека нощ и се отпрявям към втория етаж. Аз просто наминах да ви кажа – Здравейте.

До скоро <3

П.С. от сега знам какъв подарък искам за Коледа – 8 часов сън….

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.