В настроение за Хелоуин

Днес направих печена тиква да почерпя Х. Аз никога не бях правила, но пък обичам и покрай пюретата на Елида винаги изяждам каквото остане. Но днес експериментирах.

Хокон не остана възхитен- норвежец. Каза че вкуса бил натрапчив и оставал дълго в устата. Хахаха сега има една тава печена тиква само за мен <3

Та сега с тиква и чай седя пред компютъра в късните часове на денонощието. Така вече изкарвам втора седмица. Толкова много неща имам да върша на работа. През деня не ми остава много време за служебни задачи с изключение на някоя друга телефона среща. Но вечер сядам пред екрана, правя си чаша чай, отварям един шоколад, пускам тиха музика и кога станало 12 през нощта. Може би и за това съм толкова уморена сутринта. Отделно Елида се буди много често. Не знам защо, просто се буди и седи в леглото…. Може да е този нов етап на развитие, който ще приключи след 34 дни – според приложението което изтеглих по телефона 🙂 🙂 🙂

Но сега обратно към работата. Надявам се до две седмици да мога да предам бюджети, отчети, заплати и положението да се успокои. И тогава, да тогава ще си лягам рано, още с нея в 20 часа.

Иначе аз съм леко в Хелоуинско настроение. Днес Хокон купи няколко големи тиква за украса и лакомства за децата. А аз нали все примъквам по нещо от магазините като украса. Тази седмица ще погледна и за малки декоративни тикви. Преди време бях поръчала хелоуински костюм на Елида, но не мислех че ще пристигне предвид, че го поръчах късно, нооооо чудо. Вчера се озова в пощата ми. Сега тя има два костюма.

Хайде оставям ви, че трябва да довърша презентацията за бюджета за 2020.

До скоро <3

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.