Денят на бащата

И между обяда и вечеря реших да ви пиша. При нас е зима, сняг и почистващи машини навсякъде. Даже ми е едно такива хубаво. Какво по хубаво от сняг за Коледа?

Вчера беше ден на бащата в Норвегия и първия празник на Хокон ❤️. Още рано сутринта с Елида го събудихме с картичка, любимо безалкохолно и малък подарък от Елида. Аз исках да направя торта като за празник , но вече 3 седмици, съм на млечна диета, заради Елида (още я кърмя). И за това тортата ще почака за след седмица.

В Неделя ходим и на плуване и няма как да не се похваля, че моето “гардже” вчера за пръв път се гмурка( по точно, аз й потопих главата под водата). Но всичко разбира се контролирано и с напътствия на инструктор. Тя даже не реагира, дано все така да й харесва плуването.

Вчера бяхме поканени и на вечеря при родителите на Хокон. Той също поднесе подарък на баща си по случай празника. Тази година избрахме отоплителна печка за верандата. Те нали имат ново жилище и Хокон отдавна ги подпитва дали вече са си купили.

Сега отивам да помагам за вечерята. Менюто днес е риба треска с гарнитура от сладък картоф за нас. Елида ще хапва зеленчуков гювеч.

До скоро <3

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.