17 дни

Приключвам деня този път не с чай, а със сладолед. Заслужено. Не бях хапвала нищо, което съдържа краве мляко вече три седмици. Но сега съм обратно на “нормална” храна.

И ще видим дали стомаха на Елида има промяна. Може да се окаже, че има непоносимост към млечния белтък….. въпреки че на мен не ми се вярва..

И докато си ям сладоледа, слушам коледни песни и броя оставящите дни до 1. Декември. Коледно радио всъщност слушам вече две седмици 🙂 . Вече нямам търпение в нас да заблести Коледа. Даже под секрет да ви кажа, че съм наслагала коледните възглавнички по дивана. А и днес вече получих и роклите на Елида за празника. Има толкова хубави неща за момичета ❤️. Даже като пазарувам за нея се вълнувам повече от колкото за мен.

Последно време промъквам от магазина, пособия за коледни сладки. Това е последния хит в нас. Дъска за точене с коледни мотиви, печат с поздрав за Коледа, бъркалка с коледен надпис. Май, май като гледам скоро няма да има място на полицата в килера за коледните ми артикули… а какви сладки купички намерих за коледната оризова каша. Тук имат традиция да си хапват такава..

И така 17 дни до 1. декември и до ето това. Ще ви залея с малко коледен „Спам“

До скоро <3

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.