Малко предколедно

Събота вечер. За някой време за излизане, кино, приятели. За други (като мен) поредната вечер пред компютъра с работа и дълъг лист със задачи.

Елида все още не се е научила да спи през деня, (вече не тая и надежда) така че единствено време с което разполагам за по-спокойна работа е когато тя заспи. В най-добрия случай до 12 часа през нощта.

И след това, да не си помислите, че лягам и спя непробудно до сутринта, не дай си Боже! Не, все още нямам нито една нощ пълен сън, и така вече близо година. Но стига съм ви се оплаквала, знам че не съм единствената…

При нас е вече Коледно. Украсата е по местата си и почти всички наши коледни традиции са изпълнени. Единствено ни остава да направя едни коледни сладки, които много обичаме. Ето тези от миналата година ..

Днес отскочихме до коледния пазар тук наблизо. Едва ли ще ми остане време да посетя Коледен Осло тази година. А всъщност и това ни е традиция, да си купя карамелизирани бадеми и печена ябълка. Но нищо тази година ще я пишем дъждовна и ще отидем два пъти следващата година 🙂

Аз харесвам тези Коледни пазари, създават настроение с музика и миризма на вкусна храна. Продавачи с коледни шапки, люлки и коледна стока.

Имаше и изложба на курабиени къщи. Много красиви. И да си призная децата от детската градина много си ги бива. Защото те ги бяха направила.

Нашата буболечка е вече здрава и утре ще можем да отидем на плуване. Тя изкара първата си хрема и пропуснахме така обичаното плуване предната Неделя. Но утре сме там, за последно тази година. Другата пак.

До скоро <3

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.