Коледа мина, но нищо..

Здравейте на всички😊. Последни дни от 2019. Правите ли равносметки и планове за изминалата година и как искате новата 2020 да бъде? Аз знам какво искам за 2020, сън..

Аз не съм влизала тук от близо две седмици. А то и Коледа беше. Надявам се Тя при вас да е била щастлива с близки и приятели около вас.

Нас ни споходиха едни гости. Все за някъде се приготвяме. Х. няма прекалено голямо семейство, но си имат традиции. Почти всеки ден между Коледа и нова година сме на посещение при някого.

А с малко дете това си е доста организация. Даже се шегуваме с Х., че ние с по – малко подготовка заминавахме на почивка в Америка. А сега за 2 часа гости се мъкнем с торбите, столове за хранене, три играчки, допълнителни дрехи ако нещата се оплескат…😊. И като се върнем пак всичко напред, то баня, преспиване, подготовка за другия ден. А и да не забравяме, че някъде и там трябва и да се работи. Защото толкова работа имам несвършена, която ме гложди. Уж получавам заплата за пълен работен ден, а не знам дали работя повече от 2 часа на ден (обикновено от 22 часа до 24 часа). Ще видим до кога ще я караме така, но ще има промени там, усещам го.

Тъй като не ми остана време да ви покажа нашата Коледна къща тази година, съм ви подбрала няколко снимки, че да видите че съм украсила и тази година 🙂 .

Успяхме да опазим коледното дърво както от Елида, така и от Суши. Но за камината трябваше да извадим „тежката артилерия“ и да я оградим, че да ни е спокойна главата. За това камината изглежда така 🙂 🙂

Май- доста неща исках да ви кажа. Но за да не става манджа с грозде, ще оставя другите неща за друг пост.

А сега ви пожелавам хубаво да си изкарате последния ден на 2019 и да посрещнете 2020 с много здраве <3 .

Ще се видим до година

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.