Тази година ще е моята..

Здравейте в новата 2020 година. Живи, здрави и успешни. Повече време с близки и приятели и по- малко време пред телефоните.

Днес получих фактура за годишната такса за домейна ( името на блога) и си викам така и така го плащам и поддържам, поне да напиша няколко реда, че да си заслужава.. Не бе, шегувам се, или ….да… 😊.

Аз тази година започнах без новогодишни обещания. Или по точно нищо от рода на “да намаля шоколада, да тренирам повече, да чета повече книги” …Не, реших да не си давам обещания, които още до 15. Януари ще ми дадат угризения на съвестта, че съм се провалила. Тази година съм я кръстила “ рехабилитация и позитивизъм ”. След турболентната 2019, съм си поръчала 2020 да е лежерна и спокойна, пълно възстановяване. Както и да си върна позитивното виждане на нещата, защото през последните месеци се улавям, че всичко ми е мрън, мрън. Така, че тази година е моята година.

При нас коледната украсата вече е прибрана и започвам да надувам балони. Утре буболечка има рожден ден. Не мога да повярвам, че мина 1 година. И не, въобще не мина бързо, помня всичкоо.

Аз само това исках да ви кажа, и да ви поздравя с Новата 2020.

А утре ще ви покажа и рожденничката 🙂

До скоро <3

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.