Ще гледам само положително

Изпивам си чая и лягам, но преди това искам да ви благодаря за поздравленията за рождения ден на буболечка. Макар и пораснала, за мен тя все още се държи и си е бебе….

В последните няколко дни реших, че трябва да вместя тренировката обратно в ежедневието. И макар да ми открадва близо 45 мин., реших да гледам на това като дългосрочна инвестиция в здравето. Бягането като цяло ми носи толкова много енергия, макар и да съм уморена.

Но, за да успея да намеря тези така заветните минути в ежедневието за тренировка трябва да пренаредя целия ден. Но както и да, не се оплаквам. Нали тази година ще гледам самооо положително.

Ние днес бяхме в Швеция на пазар. Хокон пазарува сам, без нас. Но този път решихме да го придружим. Аз имах нужда от няколко витамини и добавки, а в Швеция са по- изгодни.

Тази вечер я използвах (отново) в сортирането на дрехи. Елида има толкова много неща, които вече не ползва. А аз не обичам да складирам и за това веднага ги пуснах да ги подаря. И утре една щастлива майка ще дойде да ги вземе. Няколко големи торби с бебешки дрехи.

А сега се качвам в банята и след това ще мисля къде да спя. Днес сложихме Елида в нейното легло в нейната стая. Но знам, че няма да изкара там цялата нощ. И от сега трябва да мисля тактика за нощта, дали да легна на матрак в нейната стая или да бягам като луда калинка от спалнята в нейната стая… Оххххх

И последно не мога да разбера само аз ли имам проблем с височината/дълбочината на детските легла? Толкова са ниски, че еднам успявам да сложа Елида в легло. На няколко пъти тя се събужда като я оставям в леглото, защото нямам толкова дълги ръце да стигнат до матрака. Едва ли не ми трябват ръце на маймунка. А през нощта, като се събуди едвам успявам да я извадя, а да не говоря как ме заболява гърба докато я вдигна… Опс май пак започнах да се оплаквам, а нали тази година ще съм позитивна… 🙂

До скоро <3

П.С да все още не сме махнали коледните пердета на снимката. Така ще изкараме докато новите не са готови.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.