Ще гледам само положително

Изпивам си чая и лягам, но преди това искам да ви благодаря за поздравленията за рождения ден на буболечка. Макар и пораснала, за мен тя все още се държи и си е бебе….

В последните няколко дни реших, че трябва да вместя тренировката обратно в ежедневието. И макар да ми открадва близо 45 мин., реших да гледам на това като дългосрочна инвестиция в здравето. Бягането като цяло ми носи толкова много енергия, макар и да съм уморена.

Но, за да успея да намеря тези така заветните минути в ежедневието за тренировка трябва да пренаредя целия ден. Но както и да, не се оплаквам. Нали тази година ще гледам самооо положително.

Ние днес бяхме в Швеция на пазар. Хокон пазарува сам, без нас. Но този път решихме да го придружим. Аз имах нужда от няколко витамини и добавки, а в Швеция са по- изгодни.

Тази вечер я използвах (отново) в сортирането на дрехи. Елида има толкова много неща, които вече не ползва. А аз не обичам да складирам и за това веднага ги пуснах да ги подаря. И утре една щастлива майка ще дойде да ги вземе. Няколко големи торби с бебешки дрехи.

А сега се качвам в банята и след това ще мисля къде да спя. Днес сложихме Елида в нейното легло в нейната стая. Но знам, че няма да изкара там цялата нощ. И от сега трябва да мисля тактика за нощта, дали да легна на матрак в нейната стая или да бягам като луда калинка от спалнята в нейната стая… Оххххх

И последно не мога да разбера само аз ли имам проблем с височината/дълбочината на детските легла? Толкова са ниски, че еднам успявам да сложа Елида в легло. На няколко пъти тя се събужда като я оставям в леглото, защото нямам толкова дълги ръце да стигнат до матрака. Едва ли не ми трябват ръце на маймунка. А през нощта, като се събуди едвам успявам да я извадя, а да не говоря как ме заболява гърба докато я вдигна… Опс май пак започнах да се оплаквам, а нали тази година ще съм позитивна… 🙂

До скоро <3

П.С да все още не сме махнали коледните пердета на снимката. Така ще изкараме докато новите не са готови.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.