Планове и нашата къща

Аз вече чакам пролетта, с нетърпение. Но днес се събудих с натрупал сняг, който за мое щастие още през деня успя да се разтопи. Макар, че тази зима беше толкова мека с малко сняг и доста високи температури за сезона, аз вече планувам и чакам пролетта на 2020.

Вие всъщност направихте ли си плановете за лятото, или още е рано? Ние пак искаме да изкараме лятото в България. За сега нямаме конкретна дата и колко време ще останем. Но и това ще се избистри. Аз миналото лято си правих “пак планове- както винаги” как Елида само да порасне и да стане на годинка и ще тръгнем лятото- я за Гърция, я за Италия, а защо не да се предвижим от Норвегия до България с кола и да спираме в различни страни на разходка…. Дааа така ги виждах нещата- смешка. Но сега с трезва глава си казвам, че ще си траем още няколко години, и максимум да отскочим до България 😏 #ЖивотаСМалкоДете

Виж до Гърция едва ли ще стигнем това лято, но поне до Швеция днес успяхме. На пазар 😊 за хранителни стоки. Последно време така да се вманиачила на тема кокосово кисело мляко, че нямаше как да не купя 5 такива. Перфектна закуска с малко ябълка и ядки 🙂.

Иначе в нас сме затрупани от кашони и хартия за пакетиране. Другия месец вече сме в нова къща и ще кажем чао на сегашния ни дом.

А това са няколко снимки от сегашния ни дом, който още преди Великден ще си има нови стопани 🎈.

Оставям ви, отивам да подготвям менюто на Елида за утре. Тук няма детска кухня и всеки ден готвим закуска, обяд, следобедна закуска и вечеря. Та за утре ще има рибени кюфтета…

До скоро <3

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.