Ново място, нов дом

Ето ни и нас вече в нова къща и в нов град. Казвам, че е нов град, но за нас с Хокон града е познат защото сме живели тук и преди. Но тогава си беше за тогава…

Аз все още работих в Осло и трябваше да пътувам и всичко беше много сложно. Но ето, че няколко години по-късно отново сме тук и този път в наше си жилище и то не само двама, а вече и трима.

Отдавна обмисляхме вариант за промяна. Както съм ви споменавала, предишната къща ни харесваше и то много, но имаше един, или даже няколко големи минуси. Най – големият от който- местоположението й. И това, че винаги си зависим от кола. Преди това, не ми пречеше толкова много, но след като Елида се появи, приоритетите се промениха. Започнахме да се оглеждаме за детски градини, места за разходка, близост до магазини, спортни площадки с една дума, неща за които преди не сме мислили толкова сериозно. И една януарска вечер разглеждахме обявите с къщи и хоп попаднахме на сегашния ни дом.

Много сме доволни от избора ни и макар и като всяко жилище и това си иска ремонт, боядисване и нагласяне, ние сме доволни от района и това което ни предоставя.

А ето и малко снимки от самата къща 🙂

Сега вече ме търсете тук 🙂

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.