Още един рожден ден

Преди няколко дни пристигна книгата „Без кариес“, която бях поръчала. И сега докато Елида спи следобеден сън, и ако аз не бъркам поредната следобедна закуска то чета.

Да, малко странен избор на книга, но предвид, че зъбите ми след бременността значително се влошиха, реших че може да ми е от полза да прочета и науча нещо ново. Силно се надявам това да не е единствената книга, която ще прочета през това лято.. най – вече да ми остане време.

Няколко човека вече ме питаха къде е Суши и какво става с нея. Суши е добре, ето и последната снимка, която получих от „нея“. PS- тази мишка е хваната в полето и не е хапната, така че споко… Суши не яде такива „неща“, идва само да се похвали…

Но повече за Суши в следващия блог, мяу..

А ние отпразнувахме още един рожден ден, този път на племенника ми Марти, който стана на 3 години. Това е първия детски рожден ден на който присъстваме с Елида 🙂 . И да си ви кажа, останах без крака. Може би защото буболечка е на 1,5 г. и вечно е забързана за някъде без да прецени, че не може още сама да се качва по бордюри и високи столове. Но вечерта беше толкова весела и дълга за нея, че заспиването си отне доста време.

Но нали рожден ден се празнува само веднъж в годината. А още повече това ни е първия рожден ден заедно с децата, с моя систър <3.

<3

П.С / Ако някоя майка желае да махна снимка на детето от страницата да се свържи с мен. От сестра ми разбрах че е Ок 🙂

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.