Вече на място, във Варна

То се е видяло. Приготвих се да работя, включих компютъра и той тактично ме помоли да го оставя да се “ъпдейтне”. Така че аз набързо грабнах личния комп. И реших да ви разкажа какви ги вършим.

Ние сме вече всички заедно. Хокон пристигна преди десетина дни в България. 1. Август се придвижихме на близо 170 км. от града, в който живее семейството ми и стигнахме до Варна.

Както ви споменах, плановете са да оставим в града до Октомври. Тази година се спряхме на апартамент, а не на къща както предната година. Имахме изисквания относно паркинг, интернет и близост до център. И така се спряхме на този. Много близо до Морската градина и плаж ( дай Боже да огреем до там).

А ако някой го интересува как намерихме жилището- чрез Ало.бг . Разбира се престоя във Варна не е само почивка. И двамата с Хокон сме на работа. И ще работим. Направили сме си план, с гледането на Елида и дано работи както искаме. Но разбира се ще се насладим и на малко почивка- като за нас тя най- вече е в това да не готвим всеки ден. Тук този “проблем” сме го решили с детска кухня за Елида и доставка за обяд и вечеря за нас.

П.с- това с детската кухня е такова улеснение. Всеки ден прясна храна- доставена пред врата в 11 часа. 🤩

Друго да споделя за сега няма. Освен че успяхме да отидем до Jumbo. Идеята беше да купим самоооо пояс за буболечка… ееее малко се отплеснахме…😏

До скоро ❤️

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.