Нашата седмица, от тук от там

Ето че скоро ще станат две седмици от както сме във Варна и не всичко се развива по план, но се надявам че всичко скоро ще отмине. Разстройство, болници и антибиотици… Но между всичко това има и нещо хубаво…

Ето и нашите последни дни чрез камерата на телефона ми.

За кратко успяхме да направим инспекция на плажа. Ей така да видим дали на Елида ще и хареса. В началото беше скептична и стоеше само на едно място, но сега се чувства добре и вече щъка из плажа и размахва пясък нагоре/надолу.

Успяхме и да се включим и в последния урок на “бебешкото училище” преди лятната им ваканция. Сега ще ги чакаме да отворят след месец 😊

Елида се сдоби с нова придобивка и сега и тя е “ майка” с бебе .

Аз отдавна се бях снабдиха с няколко електрони книги, на които все не им идва времето. Но ето че една вечер просто придърпах книгата и сега не мога да я оставя. Уж искам да поспя, ама си викам само още малко.. книгата се казва “ татуировчика на Аушвиц”.

Както ви споделих и преди много съм доволна от “ изобретението” детска кухня. И най вече че и Елида е на същото мнение. Даже увеличихме дневните порции. Единствено десертите не ги харесва- много нишесте, много нещо. Но аз измислям нещо, плод, мляко, бисквити. Това е лесна работа.. поне не се налага да вадя тенджери и рецептурници, за да приготвям обяд и вечеря.

Да живееш близо до морската градина е чудесно. А там все нещо става. Я куклен театър, я рисунки нарисувани от деца и възрастни..

А сега всички погледи към Хокон моля… – той горкия тази седмица не изляза от тоалетната. Мислехме че е летен вирус или нещо което е сготвено не правилно (рисковете на доставената храна) и тн. и все че ще мине и ще мине, но не. Корема нищо не задържаше и той нямаше сили. И след като изпи няколко опаковки Стоперан, без видима положителна промяна, трябваше да отидем на лекар. Днес пие и последния антибиотик и се надяваме че скоро ще функционира както преди.. Освен че видимо е отслабнал, горкия е страшно гладен защото е само на картофи и ориз.

Сега малко е кисел на България и казва, че ако така ще се разболява при идване тук, то не иска да идва.. Надявам се бързо да си смени мнението 🙂

Та до тук от нас. Днес е петък и ако всичко е както сме го планирали се очертавала хубав уикенд.

До скоро <3

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.