Положението е…

Това лято съм дала почивка на фотоапарата. Все пак със себе си нося- топка, кукла, количка за кукли, дървен червей, няколко пакета бисквити (за да прибера тръшкащото) дете в неговата количка. .. т.е няма място за такива глезотии като фотоапарат. И за това всички снимки са правени с мобилния телефон.

При нас положението си е.. и аз не знам как, малко ми се иска да кажа “ лайняно” става ли? Ами така де. С това разстройство на Хокон, което го мъчи вече месец. Той горкия до тук, за месец е изял един чувал ориз и много килограми пресни картофи, (а да и пилешко филе).. Да не говорим, че настроението му е на ниво – 3. Даже вече коментираме, че може да трябва да се върнем към Норге и по рано от предвиденото. Но утре пак сме на лекар и се надявам, че вече ще се вземе правилното лечение за този проблем.

Но стига с това. Иначе дните ни минават на площадката и по разходки. Аз използвам времето в което Елида спи да изпия едно кафе сама навън или да видя някоя рокля. Намерих именно един магазин наблизо с невероятни летни рокли. Не е ли красива тази? Даже толкова ми хареса,че взех още една за приятелка, само че друг цвят <3 . Уж влязох за една, а си тръгнах с три рокли.

Но вече съм сложила стоп на летните придобивки и съм обърнала нос към идващата есен. Тук е 30 градуса, но при нас в Норвегия температурата вече е друга.

А сега ви оставям, и ще поработя. Разказах ви какви ги вършим и се надявам скоро пак да намина тук.

2 thoughts on “Положението е…

    1. Благодаря, магазина се казва Tito’s. Имат магазин до Общината и един на до пазара на Чаталджа. Има хубави неща, сега започват с есенната стока 😊.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.