По различен Хелоуин

Не бях писала два месеца в блога и нещо страницата съвсем се е “ бъгнала” слага каквито си иска снимки. Още един шанс и давам и ако не стават нещата ще пиша само във Facebook.

Аз днес успях да извадя украсата и тиквите за Хелоуин. Нямам търпение Елида да порасне и да измисляме страшни костюми. Но това в бъдеще. За сега го правя най вече за мен 🙂 Тази година сме заложили на “ Пипи дългото чорапче- костюм” за Елида.

Ето част от подготовката.

Тук при нас едва ли ще дойдат деца тази година макар и да живеем с много деца покрай нас – и близо до детска градина и училище. Заради вируса не се препоръчва децата да ходят за лакомства по домовете на непознати. Евентуално могат да отидат на съученици и то не на всички, а след като предварително учителите са разпределили децата на групички. Да с една дума хелоун отпада тази година, или не по точно ще бъде по различен.

Но аз все пак реших, че ние ще си го празнуваме, макар и скромно…. Разбира се съм подготвена с бонбони ( всяка една е опакована), нооо ако никой не дойде ще има да ям близалки и желирани червеи поне една година 🤪.

Хайде оставям ви, утре ще разказвам повече. Днес от домашни задачи не остана много време за истинската ми работа, и сега пак ще стоя до късно.

❤️

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.