Нова работа

Днес имах един час “свободен” преди да взема Елида от градината. За това реших вместо да хващам четката и да боядисвам врати ( да това боядисване няма край😏) да си легна на дивана по никое време и да видя дали Netflix все още ме помни. Вече близо две години не сме се виждали очи в очи 😊.

Та реших ей така да дам шанс на някой сериал. Netflix ми предложи “Emily in Paris”- за над 16+. И му дадох шанс, точно 8 мин. Нещо не е мой тип… въобще.

За това избрах следващото предложение, коледен филм ( там поне знам, че няма грешка). И нали съм голям коледен ентусиаст филма много ми хареса. Успях да изгледам само 45 Мин. Защото трябваше да вземам Елида от градина, но тези дни ще го до гледам. До тук със филмите.

Преди време ви споделих, че планирам промени на работбия фронт. Промените трябваше да станат по-рано, но знаете- корона, пътуване до България и чак сега успяхме да финализираме “проекта”. Днес ( най- накрая) след няколко рунда с интервюта назначихме човек, който ще работи от Януари, вместо мен. Според мен избрахме най- добрия кандидат. И сега от понеделник започваме с обучение- онлайн, така че тя да може да е оперативна от Януари месец.

А какво става с мен?- след 6 години на това работна място, което много харесвам и ми е трудно да се разделя. Ще трябва да му кажа ЧАО.

А какво ще правя? Аз пак ще се занивам със същото- счетоводство, но ще работя заедно със Хокон, той ще ми бъде шеф 😊.

Дълго време го обмисляхме, и за нас това е най- добрия вариант за сега, предвид семейството, как искаме да е покрай нас и най- вече как Елида да расте. Със сигурност си има и отрицателни страни това да работиш само от офиса в къщи, а да не си навън сред колеги, столова и социален живот…но за последните две години доста свикнах с home office и за сега си мисля, че е добра идея.

Има ли от вас, които да работят с половинките си? Кажете какви са ви предизвикателствата – положителни/ отрицателни страни. Аз ще споделя като събера опит 😊.

Определено съм настроена положително и се радвам че взехме това решение. Хайде да идва вече 2021. Да вадя ли вече елхата?… че да кажем чао на 2020 🎄?

До скоро ❤️

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.