Обяд и малко предколедно пазаруване

Хубав петък на всички 😊. Аз съм вече във уикенд модус. До сега всички дни ми бяха едни и същи без значение дали е делник или уикенд, всичко се въртеше покрай Елида и нейния режим.

Но от както тя е на градина и аз успявам да работя през деня не ми се налага да стоя до през нощта и да се взирам в компютъра. А и мога да си почивам през уикенда, защото нямам купища с чакаща работа.

Вчера с Хокон излязохме на обяд, само двамата. Охх бях забравила какво е. Без да бързаме, без да гълтаме храна полу-сдъвкана и след това да те боли корема…. Седяхме и се наслаждавахме на гледката и морето.

Дори на връщане отидохме да видя какво ново има като украса за Коледа.. Навсякъде е пълно с толкова красиви неща. Взех някои „новинки“, все пак малко допълнение има нужда. Още не мога да реша, кое ще ми бъде акцента тази година- може би нов коледен влак покрай коледното дървото? Или по различна аранжировка на стълбището…

Х. предлага да правим предколеден календар на Елида, нали се сещате- 24 малки подаръчета от 1. Декември до Коледа. Но аз смятам, че е много малка и че ще е повече календар за мен от колкото за нея. Та тя все още дъвчи хартия и панделки 😊. А и не искам къщата да се зарива с 24 малки игрички… имаме си достатъчно.

Даже ми се струва, че няма да вадя и коледния Елф. А аз дори къща му купих 🎅. Но предполагам, че другата Коледа ще и е по- интересно, и по добре тогава.

И като съм заговорила за Коледа. Охх не мога да не ви покажа, какви прелестни дрехи поръчах на Елида за празника. Да, знам че е рано, но всичко свършва като топъл хляб тук. Ако не си сред първите, нищо не оставя.

Какво мислите, не са ли добри попадения.

До скоро <3

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.