Новата 2021

Здравейте приятели и не знам дали не е късно, но въпреки всичко ви казвам – За много години – дано тази 2021 е по здрава за всички. Вие сигурно гръмнахте шампанското и вече сте забравили кога е било то, Нова година.

При нас Новогодишната вечер премина по пижами. Елида беше с висока температура и нали знаете когато детето е болно, все едно всички сте болни и недоспали у дома. Направихме един омлет за вечеря и това беше, нямахме сили за повече. Но това е, изритахме я тази 2020 и никога да не идва повече.

Планове и обещания имате ли за новата година? Аз преди правих такива, след това спрях и тази година пак имам,няколко. Не са някакви главоломни, по точно са малки, но реални и с постоянство ще ги постигна.

Нещо от рода на ранно лягане, в леглото до 22.30 – това върви добре за сега.

100 км. на пътеката до 30. Април – също започнат проект и върви добре

По – малко време в безмислено четене в Интернет

12 книги за годината – започнат проект, може да звучи малко, но както казах нямам нужда от цели, които са нереалистични. Може би ще ви пиша тук за всяка прочетена книга и мнение за нея? Сега чета книга на Джоджо Мойс – Последното писмо .

Повече време за нас двамата с Хокон – също започнат проект. Вече успяваме да обядваме навън, докато Елида е на детска градина.

Още по- добро планиране на седмично меню, така че да не се изхвърля много неизползвана храна.

Имам и още, но те са свързани с финасите на семейството, къде може да се спести, къде да се инвестира. Тук също съм започнала да работя. Споделяла съм ви, че ние се редуваме кой да е отговорник на икономиката в нас. Миналата година беше на Хокон, тази година е моята. И както той каза, положението не е „pink“. Не му харесва, че трябва да пие сок от портокал за 3 лв кутията, докато миналата година (по време на неговото управление имаше основно фреш 🙂 . Но така е ново управление настана в нас, а аз имам постaвени цели.

А сега хвърлям последно око на снимките от рождения ден на Елида. Тя днес стана на две години и празнувахме в нас.

А тортата сме я правили ние вчера <3

Хайде до скоро

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.